FEY

Bine ati venit

Povestea noastra

Forever Young – FEY Restaurant&Club – O pasiune sub amprenta timpului! “Din dragoste pentru tot ce este vechi, am ales sa decorez cu tot ce am mai de pret un loc unic din centrul istoric al Bucurestiului si anume Restaurant Club Forever Young – FEY.” Restaurantul se afla intr-o cladire celebra din anii ’40 si anume Agricola-Fronciera. Decorat in stil baroc, cu obiecte de colectie, unice, adunate cu multa grija, fiecare obiect avand povestea lui.

Restaurantul Forever Young a prins viata din dorinta de a creea un loc pentru noi, cei care nu ne regasim in atmosfera acestei generatii. Situat intr-un colt retras, la marginea centrului vechi al Bucurestiului, unde inca mai exista suflul micului Paris. Forever Young este un restaurant intim si cochet. Meniul traditional si international, ales, preparat cu multa dragoste de bucatari profesionisti, va vor trimite cu gandul spre anii romantici ai Bucurestiului interbelic.

Decorurile de colectie, preparatele culinare si calitatea produselor alese cu grija, cat si muzica anilor de mult apusi, va vor ghida printr-o poveste de seara, materializata din melodiile si filmele maestrilor artisti interbelici.

La subsol locatia are un club pe care l-am numit FEY, decorat tot in stil baroc, dotat cu echipamente muzicale de ultima generatie, ambianta muzicala fiind creata de un DJ profesionist.

Aici va puteti delecta cu bauturi fine, cocktailuri, vinuri vechi pana la sampanie sau shot-uri diversificate. FEY club este locul ideal pentru petreceri private, petreceri tematice, karaoke, team building, seri de dans de neuitat!

Pentru cei care cauta liniste, discretie si intimitate, Restaurant Club Forever Young – FEY este locul ideal!

Forever Young

Forever Young – FEY Restaurant&Club – O pasiune sub amprenta timpului!

Cand ne poti vizita

Programul Nostru
11.00  – 23.00
Luni - Joi
12:00 – 04:00
Weekend
  • +40723541277
  • forever.young80@yahoo.com

    foreveryoung.rezervari@yahoo.com

Unde ne gasesti

Strada Nicolae Tonitza 13, București 030167
X

Product has been added to cart

View Cart